Informatii despre site

Accesarea site-ul nostru produce colectarea de informatii precum adresele IP ale vizitatorilor, ce pagini si perioada cand au fost accesate etc. Aceste informatii sunt folosite pentru statistici in vederea imbunatatirii serviciilor noastre precum si a interactiunii vizitatorilor cu pagina noastra web.

Pentru statistici folosim si serviciile Google Analytics si Google Web Master Tools, servicii ce intra sub incidenta politicii de confidentialitate Google. Nu suntem responsabili de eventuale modificari sau conditii in politica de confidentialitate Google ce va pot leza drepturile.

Pe site-ul nostru pot exista legaturi catre alte site-uri ce pot practica o politica de confidentialitate diferita de a noastra. Nu suntem responsabili pentru continutul si utilizarea acestor site-uri.

SC DELTA COMMUNICATIONS NETWORK SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website fara nici un fel de notificare prealabila.

Daca nu sunteti de acord cu cele prezentate mai sus, va rugam sa nu mai folositi site-ul si sa inchideti de indata pagina web.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

DELTA COMMUNICATIONS NETWORK SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 27825.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata SC DELTA COMMUNICATIONS NETWORK SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente, precum si inregistrarea domeniilor web in numele clientilor si conform comenzilor acestora.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate, ori pentru inregistrarea domeniilor pe numele dvs (in calitate de client). Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciului sau produsului, ori inregistrarea domeniilor comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale de inregistrare/administrare a domeniilor web sau partenerilor acestora (ROTLD, EURid, Tucows).

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office[arond]serverhost.ro sau in scris la adresa:

In atentia: Departamentului Juridic

SC DELTA COMMUNICATIONS NETWORK SRL

Strada Calea Vacaresti, Numarul 207, Bloc 85B, Scara B, Etaj 6, Apartament 56. Sector 4.
Cod Postal 040053 / Bucuresti, Romania

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.