Despre noi

Istoric, Scop & Viziune
ISTORIC

14 ani de experienţă

In anul 2004 am lansat ServerHost pe piata serviciilor online din Romania cu scopul de a oferi gazduire web cu un raport calitate pret cat mai bun. Dar nu ne-am oprit aici! Fiind o echipa entuziasta si pasionata de online, suntem in permanenta la curent cu tendintele pietei din acest domeniu.

La inceputul anului 2014 am lansat ServerHost Cloud Computing, o solutie flexibila folosita cu succes pentru a gazdui site-uri cu trafic mare si aplicatii diverse, dar si mediu excelent de testare pentru dezvoltatori.

ŢINTA NOASTRĂ
Dezvoltare continuă
feature-img-2

Suntem flexibili in solutiile tehnice pe care le oferim, astfel incat acestea sa se adapteze perfect cerintelor dumneavoastră. Avem propriul data center in Bucuresti si o bogata experienta in domeniu, ceea ce ne permite sa realizam atat configuratii hardware, cat si software pentru a sustine online orice aplicatie sau site web. Oferim o gama largă de servicii de găzduire, pornind de la shared  hosting pana la solutii capabile sa sustină un trafic mare de vizitatori precum arhitecturi dedicate multi-server, sisteme de tip CDN (content delivery network) si transmisii pe Internet (streaming) audio/video pentru posturi de radio sau TV.

Consideram ca parteneriatele de durata sunt cele mai avantajoase pentru clientii nostri. Este important ca intr-o colaborare sa fii sigur ca primesti de fiecare data servicii de calitate superioara, sa te poti baza pe suportul tehnic, sa ai incredere in eficienta solutiilor propuse. De aceea mizam pe flexibilate, sinceritate si corectitudine in relatia cu clientii nostri, oferind servicii de calitate, personalizate in functie de nevoile fiecarei companii.

CINE SUNTEM

Echipa

echipa-dan-nicolae-serverhost.jpg
Dan NICOLAE
Marketing, SEO si PPC
echipa-theodor-ganescu-serverhost.jpg
Theodor GANESCU
Datacenter Admin
echipa-cezarina-nicolae-serverhost
Alina NICOLAE
PR si Copywriter
AVEŢI UN MESAJ? DORIŢI O OFERTĂ SPECIALĂ?

Contact

Date contact

Detalii

DATE DE CONTACT

S.C. Delta Communications Network S.R.L.
0723.261.455
Calea Vacarești 207, Bloc 85B, Scara B, Etaj 6, Apartament 56, Sector4. București, Romania.
Cod Postal: 040053
office@serverhost.ro

to top button