Cine suntem?

In anul 2004 am lansat ServerHost pe piata serviciilor online din Romania cu scopul de a oferi gazduire web cu un raport calitate pret cat mai bun. Dar nu ne-am oprit aici! Fiind o echipa entuziasta si pasionata de domeniul online, suntem in permanenta la curent cu tendintele pietei din acest domeniu.

La inceputul anului 2014 am lansat ServerHost Cloud Computing, o solutie flexibila folosita cu succes pentru a gazdui site-uri cu trafic mare si aplicatii diverse, dar si mediu excelent de testare pentru dezvoltatori.

Suntem flexibili in solutiile tehnice pe care le oferim, astfel incat acestea sa se adapteze perfect cerintelor tale. Avem propriul data center in Bucuresti si o bogata experienta in domeniu, ceea ce ne permite sa realizam atat configuratii hardware cat si software pentru a sustine online orice aplicatie sau site web. Oferim o gama larga de servicii de gazduire, pornind de la shared web hosting pana la solutii capabile sa sustina un trafic mare de vizitatori precum arhitecturi dedicate multi-server, sisteme de tip CDN (content delivery network) si transmisii pe Internet (streaming) audio/video pentru posturi de radio sau TV.

Consideram ca parteneriatele de durata sunt cele mai avantajoase pentru clientii nostri. Este important ca intr-o colaborare sa fii sigur ca primesti de fiecare data servicii de calitate superioara, sa te poti baza pe suportul tehnic, sa ai incredere in eficienta solutiilor propuse. De aceea mizam pe flexibilate, sinceritate si corectitudine in relatia cu clientii nostri, oferind servicii de calitate, personalizate in functie de nevoile fiecarei companii.