Web hosting nelimitat?

Publicat la data de 23.06.2009 de catre Dan Nicolae
Afla detalii

Probabil ati observat si dumneavoastra ofertele companiilor de hosting ce garanteaza resurse precum latime de banda, spatiu de stocare, baze de date MySQL, conturi de eMail si multe altele, totul la categoria nelimitat.

Suntem de parere ca totul sta la baza unui sistem de marketing relativ inselator pentru client din simplul motiv precum ca notiunea de nelimitat in acest domeniu nu prea exista. Cunoastem prea bine existenta limitelor impuse de platforma hardware pe care ruleaza aplicatia de hosting incepand de la procesorul serverului, hard disk-urile care au bineinteles o capacitate limitata de stocare a datelor, limita impusa de conectivitatea serverului la retea, etc.

Cu parere de rau pentru cei care cauta servicii nelimitate, oferta noastra de gazduire web nu contine asa ceva. La noi exista limite astfel incadrate in asa fel incat totul sa functioneze in cele mai bune conditii si in acelasi timp sa va putem oferi exact ce aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii vizitati paginile dedicate serviciului de gazduire web sau cloud servere dedicate.

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.