Web Hosting – Modern Solution

Publicat la data de 02.12.2011 de catre Dan Nicolae
Afla detalii

Este primul an in care site-ul meu a facut ‘ ochii ‘ si se bucura de un hosting calitativ. Inca de la inceput am fost instruit intr-un mod profesionist, astfel punerea site-ului online si accesibilitatea la acesta a fost pentru un incepator, ca mine, ‘ floare la ureche ‘. Intotdeauna am fost placut surprins de atentia care mi-a fost acordata de catre cei de la ServerHost, fie ca am avut nevoie de un sfat, fie ca mi-au fost aduse la cunostinta diverse activitati / notificari legate de server, de fiecare data am primit un raspuns prompt si rapid.

Cel mai important detaliu este acela ca, inca de la inceputul colaborarii mele cu cei de la ServerHost, nu am avut parte de defectiuni ale serverului sau probleme de retea care sa-mi aduca neplaceri mie sau celor care-mi viziteaza site-ul.

 

Marian Georgescu – Modern Solution

 

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.