Web Hosting Magazin Online

Publicat la data de 06.02.2012 de catre Dan Nicolae
Super oferta lunii Februarie vine cu un nou pachet de servicii dedicat celor care doresc sa porneasca un magazin online.
Afla detalii

Super oferta lunii Februarie vine cu un nou pachet de servicii dedicat celor care doresc sa porneasca un magazin online. Pentru doar 50 euro pe an va oferim un domeniu .ro plus abonamentul web hosting standard ce asigura toate resursele necesare unui shop online aflat la inceput.

Veti avea tot suportul necesar pentru instalarea CMS -ului ecommerce indiferent ca alegeti Magento, Prestashop, Summer Cart, Oscommerce sau alt engine pentru ca treaba sa porneasca bine.

Vindeti produsele si online. Profita de ocazie, comanda web hosting acum!

Serviciul se factureaza in lei la cursul Leu/Euro al BNR si nu include TVA (24%). Promotia este valabila pana pe 29 februarie 2012, inclusiv. Pentru mai multe informatii vizitati paginile ce descriu serviciile de gazduire web sau  servere cloud cu administrare inclusa. Multumim!

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.