Web Hosting in Bucuresti, testeaza gratuit timp de 7 zile serviciul nostru!

Publicat la data de 04.03.2011 de catre Dan Nicolae
Afla detalii

Detinem servere performante amplasate in datacenter -ul propriu localizat in Bucuresti / Romania astfel incat putem interveni on-site oricand si la orice ora in caz de nevoie, conectivitatea excelenta atat la nivel national dar si in afara tarii noastre cat si competenta administratorilor sunt cateva din atuurile ServerHost.

Suntem convinsi ca oferim servicii de cea mai buna calitate motiv pentru care am ales sa pornim o noua campanie prin care va oferim 7 zile de proba absolut gratuit, fara nici o obligatie. Dupa aceasta saptamana de test va vom contacta telefonic pentru a afla parerea dumneavoastra.

Incearca si tu acum Web Hosting -ul oferit de ServerHost, plata o poti face dupa 7 zile!

Nota: Promotia este valabila pentru orice abonament de web hosting achizitionat pana pe 31 aprilie 2011.

Dan Nicolae

Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.