Web Hosting cu baze de date MySQL mai rapide

Publicat la data de 28.07.2011 de catre Dan Nicolae
Afla detalii

Web Hosting Bucuresti, MySQL

Unul din factorii ce contribuie la timpul de incarcare al site-urilor este rapiditatea bazelor de date. Stim cat de important este ca vizitatorii site-urilor gazduite la noi sa poata accesa rapid informatiile pe care clientii nostri le pun la dispozitie, motiv pentru care imbunatatim permanent structura hardware si software a serverelor noastre de web hosting.

De curand am lucrat la optimizarea serverului MySQL astfel incat timpul de raspuns la fiecare interogare sa fie cat mai mic indiferent de marimea bazei de date. Ne-am bucurat sa observam o imbunatatire a performantelor de cel putin 50% la incarcarea unor site-uri mari.

Promitem ca nu ne vom opri aici. Dorim sa oferim cele mai bune servicii de Web Hosting din Bucuresti si de ce nu, din Romania.

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.