Web Hosting, Backup extern in caz de urgenta

Publicat la data de 29.07.2011 de catre Dan Nicolae
O vorba spunea, paza buna trece primejdia rea, daca o adaptam in domeniul web hosting ar suna ceva de genul, backup -ul bun trece primejdia rea.
Afla detalii

Stim cat de valoroase sunt datele dumneavoastra motiv pentru care ideea de backup este foarte importanta pentru noi. Pana acum doua zile, fisierele site-urilor, bazele de date, email-urile erau stocate pe doua hard disk-uri din acelasi server. Pentru siguranta am implementat un sistem de backup extern pe un server dedicat pentru storage, practic fiecare server din data center-ul  nostru efectueaza periodic, odata la doua ore, backup-uri pe serverul dedicat la toate fisierele dumneavoastra.

Site-urile, bazele de date, mail-urile dumneavoastra sunt stocate astfel in maxima siguranta pe serverele noastre.

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.