Transfer domenii .ro de la Vodafone ex Connex MyX

Publicat la data de 11.03.2011 de catre Dan Nicolae
Daca detineti un domeniu "cumparat" .ro de la Vodafone ex Connex MyX si doriti sa-l cumparati de la acestia castigand astfel drepturile in totalitate asupra domeniului.
Afla detalii

Intrand in posesia acestuia nu va mai trebui sa platiti lunar nici o chirie catre Vodafone si veti putea folosi serverele personale DNS puse la dispozitie de compania de web hosting.

Pentru a realiza acest lucru trebuie sa urmati urmatorii pasi,

  1. Solicitati companiei Vodafone transferul domeniului catre dumneavoastra. (sunati la relatii cu clientii pentru detalii.)
  2. Dupa ce compania Vodafone a trimis catre RoTld actele necesare transferului ne putem ocupa noi de detaliile transferului.
  3. Va vom trimite o factura a carui pret este echivalent cu cel al achizitionarii unui nou domeniu .ro
  4. Dupa ce avem confirmarea platii sunteti posesorul cu drepturi depline al domeniului transferat si puteti achizitiona un abonament de web hosting sau un cloud server in functie de necesitatile dumneavoastra.

Aceasta procedura corespunde protocolului Transferul Dreptului de Folosinţă al unui Domeniu .ro aplicat de RoTld.

Dan Nicolae

Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.