ServerHost, campanie anti Internet Explorer 6

Publicat la data de 19.08.2009 de catre Dan Nicolae
Afla detalii

Cunoastem cu totii probabil istoria problematica a cunoscutului browser Internet Explorer precum si alte recomandari din partea organizatiilor internationale de securitate IT legate de acesta. De asemenea, si ServerHost recomanda incetarea folosirii browserului Internet Explorer 6 (IE6) precum si a versiunile anterioare acestuia. Ca solutie alternativa, ServerHost recomanda folosirea unor browsere recente care ofera o securitate sporita precum Mozilla Firefox, Opera sau macar ultima versiune de Internet Explorer (IE8).

Suntem incantati sa observam in statisticile generate de serverul nostru ca Firefox este browserul preferat de vizitatorii nostri.

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.