ServerHost Band Test, masoara-ti viteza pana la serverele noastre

Publicat la data de 18.05.2010 de catre Dan Nicolae
Afla detalii

Va punem la dispozitie http://bandtest.serverhost.ro, o zona dedicata unde puteti efectua teste de viteza  a conexiunii dumneavoastra la Internet pana la serverele noastre.

Dorim sa mentionam ca rezultatul testului de banda poate varia in functie de incarcarea segmentelor de retea dintre calculatorul dumneavoastra si serverul nostru. Pentru un rezultat mai realist, va recomandam sa realizati mai multe teste repetate precum si urmarirea vitezei de descarcare a fisierului de 160MBytes. De asemenea este recomandat sa efectuati cel putin doua serii  de teste la diverse ore din zi sau noapte.

Dan Nicolae

Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.