RoTLD – ICI/RNC renunta la serviciile de web hosting

Publicat la data de 06.03.2012 de catre Dan Nicolae
Afla detalii

Daca va mai aduceti aminte, acum cativa ani RoTLD oferea web hosting gratuit si fara pretentii clientilor care inregistrau un domeniu .ro prin intermediul lor. Serviciul atasat, conceput initial pentru dezvoltarea site-urilor .ro in Internetul romanesc a fost sistat acum cateva zile. Vestea am aflat-o de la un nou partener al nostru care s-a trezit brusc ca nu-si mai poate accesa email-ul de pe domeniul firmei, evident gazduit pe serverele ICI-RNC RoTLD.

Venim in ajutorul celor care intampina dificultati in urma acestei schimbari. Pentru cei care-si gazduiau email-ul, site-ul la ICI-RNC RoTLD cu siguranta abonamentul cel mai mic, ServerHost Web Hosting Small este mai mult decat suficient. De asemenea va oferim tot suportul necesar transferarii domeniului pe noul server de hosting.

Pana la urma, tot raul spre bine deoarece ServerHost impreuna cu Google ofera luna aceasta cupoane AdWords prin intermediul caruia va puteti promova afacerea.

Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati.

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.