Promovare site prin Google Adwords si Web Hosting ServerHost

Publicat la data de 29.02.2012 de catre Dan Nicolae
Afla detalii

O  noua oferta marca ServerHost pentru luna Mai vine de data aceasta si din partea Google inc. Comandati un abonament de Web Hosting ServerHost si veti primi un cupon Google AdWords in valoare de 250 ron pe care-l puteti folosi pentru a va promova site-ul.

Incercati serviciile de promovare prin publicitate Google AdWords pentru afacerea dumneavoastra impreuna cu serviciile de Web Hosting oferite de ServerHost.

Pentru consultanta despre publicitatea prin AdWords nu ezitati sa ne contactati.

Serviciul oferit de ServerHost se factureaza in lei la cursul Leu/Euro al BNR si nu include TVA (24%). Promotia este valabila pana pe 31 mai 2012, inclusiv.

Este bine de stiut ca utilizarea creditului promotional AdWords este conditionata de aprobarea reclamei, de inregistrarea corecta cat si de respectarea Termenilor si Conditiilor Google. Aprobarea sau retragerea creditului ramane la atitudinea Google inc si nu tine de ServerHost. Creditul poate fi folosit pana la sfarsitul lunii Martie (anul 2012), este netransferabil, nu poate fi vandut sau schimbat. Cuponul este oferit pentru fiecare client indiferent de numarul de abonamente ServerHost pe care acesta le detine. Cupoanele promotionale  Google Adwords pot fi folosite doar de catre persoane  fizice sau juridice ce au rezidenta in Romania. Distribuirea cupoanelor se realizeaza in limita stocului disponibil. Google si Google Adwords sunt marci inregistrate ale companiei Google inc.

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.