Playtech.ro gazduit in ServerHost Cloud

Publicat la data de 09.04.2014 de catre Dan Nicolae
Site -ul partenerilor nostri Playtech.ro a fost mutat in ServerHost Cloud.
Afla detalii

Optimizat pentru viteza, cloud server -ul Playtech ruleaza tehnologii precum memcache, multi CPU, ServerHost CDN, iar baza de date beneficiaza de un server dedicat cu stocare SSD Intel Enterprise. Configuratia functioneaza exceptional pentru un site cu trafic de peste 8.000 unici pe zi, varfuri de peste 100 vizitatori unici simultani si peste 13.000 articole publicate pana acum pe Playtech.ro

Daca esti curios, citeste si  articolul in care poti vedea diferenta de viteza al unui site ce functioneaza cu memcache si unul fara aceasta tehnologie.

Iti place cum se incarca Playtech.ro ? Te rugam sa arati articolul si prietenilor tai in mod direct sau prin intermediul Facebook, Google Plus si Linked In. Nu uita sa dai Like, Plus 1 si In Share folosind butoanele de mai jos. Multumim!

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.