Piese utilaje de constructii, Performer Automotive

Publicat la data de 02.10.2014 de catre Dan Nicolae
In portofoliul nostru de web design am inclus si site-ul companiei Performer Automotive, importator si distribuitor de piese pentru utilaje de constructii, dintre care enumeram cateva marci renumite gen Caterpillar, JCB, Komatsu sau Liebherr
Afla detalii

Design-ul site-ului este unul minimalist ce profita de intregul ecran al vizitatorului indiferent de rezolutie. Imaginea de fundal se schimba discret cu o tranzitie lenta astfel incat sa nu distraga atentia de la continutul paginilor. Pentru a oferi o experienta placuta utilizatorilor care cauta piese pentru utilaje de constructii folosind telefonul mobil sau tableta, am avut grija ca site-ul sa scaleze in functie de rezolutie (site responsive) iar continutul sa se adapteze astfel incat sa poata fi usor accesat.

Nu am neglijat nici detalii care tin de SEO, am optimizat timpul de incarcare al site-ul si am folosit marcatoare de date (schema.org) pentru a evidentia crowlerilor detaliile importante din continut, structura tag-urilor H, decription si title pentru fiecare pagina in parte, structura URL si nu numai.

Am creat pagini speciale pentru principalii producatori de utilaje de constructii si piese Caterplilar, JCB sau piese Komatsu astfel incat sa inlesnim identificarea componentelor si a utilajelor cautate.

Pagina de contact contine toate informatiile  companiei, adresa si harta unde se gaseste sediul Performer Automotive, formularul de contact este protejat anti-spam prin validarea textului introdus dar si a unui sitem honeypot ce blocheaza cu succes spam-botii nedoriti, pastrand astfel email-ul de contact cat mai curat.

Va invitam in continuare sa rasfoiti pagina www.PerformerAutomotive.ro , atat de pe mobil cat si folosind calculatorul personal si sa ne impartasiti impresiile voastre.

Nota: www.performerautomotive.ro a devenit docat.ro

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.