Mirror in Romania pentru Linux Mint

Publicat la data de 16.01.2011 de catre Dan Nicolae
GNU-Linux Mint este o distributie bazata pe Debian ce a captivat atentia inclusiv amatorilor de GNU-Linux din Romania creand o comunitate online in continua crestere. ServerHost vine astfel in sprijinul acestei comunitati punand la dispozitie primul mirror GNU-Linux Mint din tara noastra.
Afla detalii

Proiectul initiat de catre ServerHost continua prin crearea unui al treilea mirror dedicat de data aceasta distributiei GNU-Linux Mint.

GNU-Linux Mint este o distributie bazata pe  Debian ce a captivat atentia inclusiv amatorilor de GNU-Linux din Romania creand o comunitate online in continua crestere. ServerHost vine astfel in sprijinul acestei comunitati punand la dispozitie primul mirror GNU-Linux Mint din tara noastra.

Mirrorul GNU-Linux Mint este actualizat prin rsync odata la 4 ore si poate fi accesat la adresa http://mirrors.serverhost.ro/mint , protocol folosit fiind http.

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.