Email-urile nesolicitate de tip Spam produc pierderi…

Publicat la data de 01.09.2009 de catre Dan Nicolae
Afla detalii

Stiati ca Spam-ul duce la pierderi de peste 3 miliarde usd pe an datorita consumului energetic? O renumita companie producatoare de software pentru securitatea pe Internet a calculat ca aproximativ 33 miliarde de kilowatt-ore sunt consumati in fiecare an pentru trimiterea, directionarea si celelalte proceduri implicate in traficul email-urilor nesolicitate cunoscute si sub denumirea de Spam. Exprimand in bani acest consum de energie echivaleaza la cele 3 miliarde de usd mentionate anterior, suma ce nu include cheltuielile pentru programele de filtrare, timpul pierdut cu stergerea spam-ului, a neplacerilor cauzate de acestea. In acelasi timp, folosirea filtrelor anti-spam duce la o economie de 135 miliarde de kilowatt-ora (kWh), energie care de altfel ar fi risipita daca nu s-ar folosi aceste protectii.

De asemenea, fiecare domeniu gazduit la ServerHost beneficiaza de o protectie anti-spam eficienta astfel incat, pe cat posibil inbox-urile dumneavoastra sa fie lipsite de nedoritul spam.

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.