Activarea functiei de preview in RoundCube Webmail

Publicat la data de 06.05.2010 de catre Dan Nicolae
Afla detalii

[media id=2]

Asemeni oricarui client de mail gen Outlook Express, Windows Mail sau Mozilla Thunderbird, RoundCube Webmail poate efectua o previzualizare a email-urilor aflate pe server. Pentru a activa aceasta functie trebuie sa va logati folosind userul (adresa dumneavoastra de mail completa) si parola aferenta. Odata logati in interfata webmail, click Setari Personale (pentru interfata in limba romana) sau Personal Settings (pentru intefata in limba engleza). Bifati (pentru interfata in romana) sau (pentru interfata in limba engleza) dupa care apasati butonul  Salveaza (pentru interfata in limba romana) sau Save (pentru intefata in limba engleza).

PS: Pentru a vizualiza full screen acest tutorial, apasati butonul aflat in partea dreapta/jos a player-ului. Pentru a reveni din full screen, apasati tasta escape (ESC).

Dan Nicolae
Dan Nicolae are o bogata experienta in domeniul Internet, Linux si retelistica. Fiind pasionat de tot ceea ce inseamna web, a devenit un mare fan al platformei Wordpress, in care a dezvoltat numeroase site-uri web, continuand apoi cu marketingul online, SEO si Google Adwords. De mai bine de 10 ani, este fondatorul ServerHost, companie specializata in servicii de gazduire pe servere cloud dedicate cu administrare inclusa.